FORGOT YOUR DETAILS?

Werkzoekend

Startersbaan

Heb je zojuist je opleiding voltooid en ben je op zoek naar een leuke baan om te zien of je past bij een bepaald bedrijf en haar bedrijfscultuur?
Inclusivity kan je helpen bij deze start.
Wij kunnen putten uit een groot aantal potentiële werkgevers die voor jou misschien wel een passende startersbaan hebben.
Ben je geïnteresseerd?
Klik op deze link en vul het sollicitatieformulier zo volledig mogelijk in.
Je kunt dan meteen je CV naar ons uploaden.

Van werk naar werk

Je hebt nu een baan, maar die geeft je al een tijdje geen voldoening meer?
Je hebt het gevoel dat je niet langer gemotiveerd bent om die baan te vervullen.
Neem eens vrijblijvend contact op met Inclusivity. Samen kunnen we in kaart brengen naar welke nieuwe uitdaging je voorkeur uitgaat.
Meld je bij ons aan en vul het belangstellingsformulier zo volledig mogelijk in.
Vergeet niet je meest recente CV naar ons te uploaden .

Overtollig? Wat nu?

Ben je het slachtoffer geworden van de reorganisatiedrift van je huidige werkgever en sta je (binnenkort) je op straat?
Heel vervelend wat je is overkomen. Uiteraard zal je dit nieuws even moeten verwerken.
Inclusivity kan je helpen bij dit verwerkingsproces. Zoeken we meteen naar mogelijkheden bij andere werkgevers.
Vul vrijblijvend het aanmeldingsformulier in, zodat we op korte termijn contact met je kunnen opnemen.
Stuur voor de zekerheid je CV (via upload) mee.

Motivatievideo

Als je naast je motivatiebrief en CV ook nog een motivatievideo bij je sollicitatieformulier uploadt zal je mogelijk sneller kunnen slagen in het vinden van een nieuwe uitdaging (baan).

3 nuttige tips bij sollicitatiegesprek

Heb je eindelijk een uitnodiging gekregen om op gesprek te komen voor je droombaan? Hartstikke goed, zeg! Nu hoef je alleen nog maar een goede indruk te maken tijdens dat gesprek! Ja, alsof dat zo makkelijk is, zul je zeggen. Wat je kan doen is om het gesprek actief te sturen. Hoe? Stel zelf vragen aan de interviewer.

Zorg ervoor dat je vooraf veel weet te vertellen over het bedrijf waar je solliciteert en de functie waar je op reageert? Nu is dit niet zo bijzonder, want de recruiter vindt dat meestal niet zo boeiend dat je iets kan vertellen over je potentiële werkgever. Maar als je de controle van het gesprek overneemt, kan je veel beter laten zien hoe geschikt je bent voor de baan.

Welke vragen er door de recruiter worden gesteld, daar kan je geen invloed op uitoefenen. Dat is ook afhankelijk van het bedrijf waar je je droombaan denkt te kunnen vinden en het is bij elke recruiter ook verschillend.

De vragen die je zélf stelt, daar heb je wél controle over. En die vragen kan je heel goed voorbereiden. Stel voldoende vragen om te tonen dat je intelligent, gemotiveerd en ambitieus bent. En zorg ervoor dat je je hierdoor onderscheidt van de andere kandidaten.

Wil je echt indruk maken? Stel dan de volgende vragen die andere kandidaten vergeten.

  • Welke kwaliteiten zoekt u in de persoon die uw bedrijf wil werven?
    Dit lijkt misschien een helder uitgangspunt, maar het is voor beide partijen van belang om een goed voor ogen te hebben wat de benodigde vaardigheden zijn en welke ervaring en competenties jij hebt opgedaan.
  • Welke mogelijkheden zijn er voor (persoonlijke) ontwikkeling in uw bedrijf?
    Het is belangrijk om in een sollicitatiegesprek te tonen dat je ambitieus bent en dat je je carrière wilt ontwikkelen. Elk ambitieus en vooruitstrevend bedrijf zoekt gelijkgestemde medewerkers. Je moet dus bewijzen dat je niet van plan bent om op je lauweren te rusten. Stel deze vraag dus, en geef jezelf de kans om te tonen hoe gedreven je bent.
  • Is er iets dat u in de beste kandidaten voor deze functie hebt gezien en dat u niet in mij ziet?
    Dit is een geweldige vraag om te stellen wanneer je het gevoel hebt dat het goed zit. Deze vraag komt onverwacht en zorgt ervoor dat je de rollen in het gesprek omdraait. Het is ook een subtiele manier om te achterhalen hoe goed of hoe slecht je presteert in het selectieproces. Zit het goed? Dan krijg je een positieve bevestiging van je gevoel. Zit het minder goed dan verwacht? Dan heb je tenminste nuttige feedback gekregen.
TOP