FORGOT YOUR DETAILS?

Over Inclusivity

Inclusivity is een Human Resource Agency die met grote aandacht voor zowel opdrachtgever als kandidaat aan de slag gaat.
Inclusivity gaat met elke kandidaat uitgebreid op oriëntatie. Wij hebben als speerpunt het opbouwen van een duurzame relatie met opdrachtgever en medewerker.
Inclusivity komt graag bij u langs om uw wensen te inventariseren. Aan de hand daarvan zal het onze uitdaging zijn om op basis van no-cure -no-pay uw personeelsvraagstuk op te lossen.

Historie en heden

Inclusivity is medio 2014 opgezet door een groep zeer gemotiveerde jongeren met een sterke ambitie om  jong volwassenen ongeacht afkomst, achtergrond, sekse, etc. een kans te geven om maatschappelijk te kunnen slagen.

Van de oorspronkelijke groep heeft de Tommy van Maanen het initiatief omgezet in een professioneel bedrijf. De oorspronkelijke doelstelling, een kans bieden aan jong volwassenen die maatschappelijk enigszins in de verdrukking zijn gekomen als gevolg van hun afkomst, etc., is nog steeds springlevend. Hij is echter van mening dat je naast jongeren ook tegemoet dient te komen aan de wensen van andere doelgroepen en leeftijden.

Medio 2014 is de heer van Maanen begonnen met niet meer dan een tablet, een fiets en een thuiskantoor. Inmiddels zien wij een sterke groei van ons bedrijf en hebben onze doelstelling ook uitgebreid naar alle leeftijden en generaties binnen de beroepsbevolking. Het thuiskantoor is vervangen door een kantoor in het Regus kantoorgebouw in het centrum van Den Haag en de fiets is ingeruild voor een auto. Daarbij is anno 2017 het aantal medewerkers intern fors toegenomen, verdeeld onder drie verschillende afdelingen:

  • Sales;
  • Recruitment;
  • Backoffice.

Inclusivity heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld en richt zich vandaag de dag op de sectoren ICT, commercie en techniek. Binnen deze sectoren is het netwerk voor zowel werkzoekenden als opdrachtgevers uitgebreid tot een netwerk waar we als Inclusivity trots op mogen zijn.

Inclusivity, The Bridge

Visie

Buiten het belang van de geschetste doelgroepen, vindt Inclusivity het ook belangrijk dat voldoende aandacht wordt gegeven aan de wensen van opdrachtgevers (werkgevers), opdat vacatures worden vervuld door de juiste persoon op de juiste plek. Naar een dergelijke “match” zal door ons dan ook duurzaam worden gestreefd, zodat ook de relatie met onze opdrachtgevers duurzaam wordt.

Naast de services (zie de rubriek Services) biedt Inclusivity via het platform Inclusion een samenwerking met Fyousion. Daarmee wordt beoogd onze doelgroepen nog sneller in het vizier te krijgen van potentiële werkgevers. Tegelijkertijd kan hiermee sneller worden gewerkt aan het oplossen van personeelsvraagstukken van diezelfde werkgevers.

 

TOP